joi, 27 noiembrie 2008

Noul Carlsson Aigner CK65 “Eau Rouge“ Dark Edition


Producatorul Carlsson programul exclusiv de tuning pentru Merceds Benz isi va extinde cooperarea si cu Etienne Aigner AG si va expune in premiera modelul Carlsson Aigner CK65 RS Dark Edition la Zürich Auto Show. Produs intro serie limitata , luxosul coupe va fi disponibil cu un motor V12 Bi-Turbo.






Design-ul exterior domina clar aparentele exceptionale ale masinii, prelungitorul de spoiler si spoilerul din fata exceptionale fabricate din carbon solid si culoarea care ii da un contrast atragator in doua culori care fura ochii oricarui om este produs doar intr-o editie limitata cum am mai spus dar doar de 10 masini !

Pentru Carlsson Aigner CK65, Carlsson ofera exclusiv un kit de electric de suspensie C-Tronic® SUSPENSION ce coboara masina pe sosea cu aproximativ 30 mm si nu face numai acest lucru de a comora masina , acest kit multumita unei tehnologii mai elaborate va produce o interactiune in functie de conditile meteo, asha ca atunci cand va ploua masina se va adapteaza singura la conditile soselei si se va regla pentru o mai buna aderenta pe sosea.

Prin Carlsson Aigner CK65 “Eau Rouge“ Dark Edition , Carlsson cred ca vrea sa ne arate ce fel de producator este si ca vor dori sa isi personalizeze productile pe proprile masini de acum incolo ! Sincer parerea mea este ca pe Mercedes Benz sa vazut participarea lor sa vedem daca vor face fata si singuri de acum incolo !





Sursa:http://www.tuningnews.net

Un comentariu: