sâmbătă, 23 octombrie 2010

Stire de ultima ora !

Imi cer scuze ca voi devia de la subiectul blogului si ca nu m-am tinut de promisiunea ca voi scrie a doua zi despte subiectul propus despre tunig-ul masinilor ! Voi continua aceasta stire de indata ce voi avea timp deoarece aceste zile am multi Km de facut si sunt cam obosit nu am prea mult timp si pentru calculator ! Imi cer scuze inca o data si voi reveni la subiect in 2 -3 zile maxim !

Stirea importanta este despre marele nostru boxer Lucian Bute care sa intors astazi in tara pentru 3 luni de zile si ne-a declarat oficial data urmatorului sau meci care va fi pe data de 12 martie si va fi tot in Montreal . A aratat public la comferinta de presa ghiulul pe care acesta la primit de la federatia IBF in semn de recunostinta pentru ca si-a aparat de 5 ori titlul mondial care in continuare a ramas la marele nostru campion.

Lucian a declarat foarte modest ca de obicei si fara nici o suparare desi a spus ca si-ar fi dorit ca meciul sa fi fost televizat si inromania, dar nu este suparat pentru ca nu sa intamplat pentru ca tara este in vremuri de criza si costul de difuzare a fost mare.

Vreau sa reamintesc sa nu il uitam pe Adrian Diaconu care de asemenea a castigat meciul sau si a avut o revenire mare dupa 2 infrangeri in ultimele doua meciuri si o operatie la cot pe care acesta a suferit-o inainte de meciu !

Una peste alta vreau sa felicit din tot sufletul pe acesti doi mari sportivi si mi-as dori sa ii fi putut spune lui Lucian ca cei care conduc tara ar fi putut sa faca tot posibilul ca acest meci sa fie difuzat, aicea nu este vorba de criza este vorba de nesimtirea celor din parlament si celor care conduc televiziunile fata de marii nostrii campioni care sunt singuri care mai ridica tara asta in fata celorlate tari , pentru ca restul ne duc la sapa de cauciuc ! Referindu-ma chiar si la politiceni, care ne fac mai rau de ras prin coruptie decat tiganii la Paris.

Inca o data Felicitari celor 2 mari boxeri romani si rusine lui Doroftei pentru acuzele continue pentru Lucian !

miercuri, 20 octombrie 2010

BMW body tuning

Din cate cred ca stiti multa lume cand aude de cuvantul "tuning" se gandeste numai la exteriorul masinii deci intr-un singur cuvant doar la "body tuning"-ul pentru o masina. Dupa parerea mea sunt destui de multi cei care fac aceasta legatura si se gandesc doar asa, dar acest subiect m-am gandit sa il lasam pentru maine. Astazi m-am gandit sa va expun cateva BMW-uri seria 3 cu body tuning, cele care m-au impresionat pe mine, daca ati gasit si voi altele pe care ni le puteti impartasi este foarte bine si chiar m-ar bucura acest lucru !

Sa tinem cont ca, nu toate vor fi kit-uri complete sau nu toate piesele de pe tuning este neaparat sa apartina aceluias kit, ele pot fi din kit-uri diferite! Mie cel putin si foarte sincer va spun imi plac "combinatile" niciodata nu mi-a placut un kit body tuning complet, ceva nu era cum trebuie la fiecare dar voi incerca sa va prezint cele care cat de cat mi se pare ca nu au foarte mari defecte din punctul meu de vedere! 

Daca faci o combinatie intre kit-uri dupa parerea mea este mult mai oky poti sa ii scoti barile fata mai bombate si spatele mai plat sau chesti de genul, pragurile oricum se potrivesc mai bine de la alt kit .... si chetii de genul asta, dar asta este doar parerea mea poate ! Si sa revenim la ce v-am promis ca va prezint pe ziua asta ptr ca poate nu va place vorba :) 


E46 330Ci Wide body By Autoworks


                                   


Un M3 cromat in rusia , superb dupa parerea mea AICI .





Un E36 complet kit tuning !


                                         





Un Z4 ... sincer nu are nimic special da imi place tuning-ul de pe "2 roti" :)




Si cireasa de pe tort 3-arul coupe !




luni, 18 octombrie 2010

Dacia Duster

Citind o stire mai veche de pe masini.ro ma pus pe ganduri deoarece este interesanta pentru noi ! 

Este vorba de Dacia Duster care se vindea in germania second-hand mai scum decat cea nou deoarece timpul de asteptate pentru un asemea SUV Romanesc era de 6 luni , iar anul acesta cei de la Dacia au disponibilizari din cate imi aduc eu bine aminte doarece nu aveau vanzari, iar nemtii faceau afaceri bune cu masina noastra Dacia , se specula ca un Duser  versiune 4x4 Prestige cu motor 1.5 dCi si 110 cai putere si cu 10mii Km pe bord se vinde chiar la 20.000 de EU. 

Sincer nu mi se pare corect ca la noi in romania sa se faca disponibilizarea salariatilor declarand ca uzina dacia nu are venit pe cand ea produce mai mult si are nevoie de productie mai mare de cat pana atuncea ! 

La problema aceasta chiar ma gandeam intr-o zi in timp ce veneam  pe traseul Austria-Ungaria-Romania pe autobanda am zarit intamplator pe contrasens 2 tiruri cu Dacii si de plictiseala am inceput sa ma mai uit dupa ele si nu stiu daca va vine sa credeti de la Tatabaya (Ungaria) pana la Budapesta am numarat un total de 10 tiruri , iar acest lucru se intampla intr-o zi din cursul saptamanii in luna iunie daca nu ma insel, lucru care ma enervat foarte tare deoare cu o saptamana inainte sau 2 maxim fusesem din nou in Romania si se anuntasera disponibilizari la uzina ! 

Este o nesimtite trecuta de limita bunului soimt fata de muncitorii romanii care raman fara locuri de munca doar pentru ca angajatorii au profitat extrem de mult despre asa zisa "Criza Mondiala" care dupa parerea mea a fost si va ramane "o criza" provocata de cei mai mari angajatori pentru a scadea salarile si a pune lumea sa munceasca mai mult ( 1 muncitor sa lucreze cat 2) de frica sa nu ramana fara locul de munca pentru ca are de intretinut o familie si trebuie sa supravietuiasca ! Inafara de o singura banca americana a auzit cineva de vre-o firma mare sau ceva de renume care a dat faliment ... eu nu am auzit asa ceva sincer! Si pe langa toate acestea ce s-au mai gandit ei ... elimina firmele mici de pe piata si vor ramane tot ei la putere (cei mari) si le vor creste veniturile imediat !

Cam asta a insemnat ptr mine criza mondiala chiar si in domeniul autovehiculelor ! Si cred ca imi veti da dreptate ?!