joi, 27 noiembrie 2008

Golf 6 primeste un kit sport de la ABT

La doar doua luni de la lansarea lui Volkswagen Golf VI la Paris, tunerul german ABT Sportline a lansat un pachet sport pentru acest model.
Modificarile estetice merg mana in mana cu schimbarile efectuate la partea mecanica a lui Golf VI.

ABT a dezvoltat o bara fata noua, cu buza din carbon, complementara cu grila cu finisaj mat. Designul grilei este neobisnuit, avand in vedere ca majoritatea tunerilor renunta la sigla Volkswagen si creeaza o grila fara aceasta.

Bara spate a primit un difuzor de aer si doua evacuari duble, oferind un aspect sportiv, completat de noile praguri laterale si de spoilerul aplicat pe luneta.
Trei motorizari au fost modificate de ABT: doua pe benzina si una diesel.

Motorul TSI de 1.4 litri care dezvolta 122 cai putere din fabrica produce acum 160 CP, pe cand versiunea mai puternica a acestuia dezvolta nu mai putin de 200 CP, fata de cei 160 initiali.
Inginerii ABT au lucrat si la gama de motorizari diesel, motorul TDI de 2.0 litri si 140 cai dezvoltand acum 170 CP. Desi Golf VI GTI nu va fi lansat decat anul viitor, ABT a anuntat ca motorul 2.0 TFSI de pe Golf GTI va produce 240 CP in versiunea ABT.

Manevrabilitatea lui Golf VI a fost imbunatatita gratie unei suspensii sport si a unui sistem de franare mai performant. Aceste upgrade-uri sunt puse pe sosea in stil mare, cu ajutorul noilor jante dezvoltate de ABT special pentru Golf VI.
Pachetul de tuning pentru Golf VI va fi prezentat publicului la Salonul Auto de la Essen, pe data de 29 Noiembrie.





Click aicea ptr mai multe poze !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu