marți, 18 noiembrie 2008

Taxa auto suspendata !

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca taxa auto de poluare afecteaza industria de profil din Romania, motiv pentru care in maxim zece zile aceasta va fi suspendata.

Declaratia premierului roman vine dupa ce tot astazi, presedintele Traian Basescu, aflat intr-o vizita oficiala la Uzinele Dacia, a declarat ca se impune ca taxa auto de poluare sa fie anulata la masinile noi. In mod suprinzator, Tariceanu a afirmat ca este bucuros ca si presedintele Basescu impartaseste aceeasi pozitie in ceea ce priveste taxa de prima inmatriculare.

"Avem aceasi abordare al acestei chestiuni. De la inceput am sustinut ca importul de masini second hand va omori piata interna. Ma bucur ca presedintele a abordat acest subiect. Voi avea o consultare cu el pe acest subiect", a mai declarat premierul.

Presedintele Traian Basescu a aratat ca printre masurile imediate care trebuiesc luate pentru protejarea industriei auto se afla suspendarea temporara a taxei de prima inmatriculare pentru masinile noi, continuarea programului Rabla, supravegherea inmatricularii ilegale a autoturismelor second hand si creditarea furnizorilor pentru catre Dacia.

Si sa nu uitam ca mai declara ca de maine va circula cu o Dacie si va lasa WV de la SRI sa se odihneasca si va cumpara rosii si alte alea de romania nu mai cumpara din inport ca sa creasca romania !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu