miercuri, 19 noiembrie 2008

De ieri ,Basescu circula cu o Dacie


Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, dupa intalnirea pe care a avut-o cu conducerea companiei Ford Romania, ca recesiunea economica din Europa produce efecte negative si asupra economiei nationale prin scaderea exporturilor.

"Criza nu este generata de Romania. Daca ne referim la Europa, tarile din zona euro au intrat in recesiune. A fost oficial anuntat. Romania exporta in aceste tari. 80 la suta din productia tarii se exporta in tarile intrate in recesiune. intr-o astfel de situatie, este clar ca si Romania suporta efectele recesiunii pentru ca se reduc importurile", a declarat Traian Basescu.

El spune ca prin interventia statului "in limitele legale" se poate ajuta la diminuarea efectelor pe care recesiunea din statele europene le produce si asupra Romaniei.

"Ceea ce avem noi de facut este ca prin interventia statului, in limitele legale, permise de statutul nostru de stat european, sa ajutam companiile sa nu treaca la disponibilizari masive, atat cat o putem face pentru a diminua efectul recesiunii", a spus Traian Basescu.

Presedintele Romaniei a inceput sa conduca o Dacie si va cumpara produse romanesti pentru a ajuta economia nationala.

"Eu circul, cand conduc eu, un Volkswagen. De maine (n.r. - marti), va asigur ca voi circula cu o Dacie. Tot de maine, ma uit de zece ori atunci cand fac cumparaturile sambata si duminica, deci de saptamana viitoare, sa cumpar rosii romanesti, lapte romanesc, unt romanesc. Asa fiecare din noi poate ajuta economia romaneasca", a declarat Traian Basescu.

Seful statului considera ca in situatie de criza trebuie sa fim "mai chivernisiti".

"Mai fac un lucru, n-am sa cumpar decat ceea ce trebuie. in situatie de criza, trebuie sa chivernisim cu toti mai bine. In loc de zece becuri in casa, am sa tin doua, ca imi ajung. Daca nu cumva unul", a spus presedintele Traian Basescu.

Intrebat de ce nu achizitioneaza o masina Ford, Traian Basescu a spus: "Pentru ca nu l-ati produs inca. Sa stiti ca Volkswagen-ul nu este al meu. Este al SPP. De maine, le cer o Dacie".

Si asha a si facut de ieri a inceput sa circule cu dacia pe care SPP-ul a achizitionat-o in 2007 la o licitatie publica un Logan gri meseriash sa fie tuning ca asha se poarta la masini (ar trebui sa stie si el da nah ...) .Trebuia sa ii puna Angel eye praguri si spoilere sa fie la moda si el ... si in plus o rosie mare pe care sa scrie rosie Made in Romania sa se vada ca e patriot :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu