sâmbătă, 23 octombrie 2010

Stire de ultima ora !

Imi cer scuze ca voi devia de la subiectul blogului si ca nu m-am tinut de promisiunea ca voi scrie a doua zi despte subiectul propus despre tunig-ul masinilor ! Voi continua aceasta stire de indata ce voi avea timp deoarece aceste zile am multi Km de facut si sunt cam obosit nu am prea mult timp si pentru calculator ! Imi cer scuze inca o data si voi reveni la subiect in 2 -3 zile maxim !

Stirea importanta este despre marele nostru boxer Lucian Bute care sa intors astazi in tara pentru 3 luni de zile si ne-a declarat oficial data urmatorului sau meci care va fi pe data de 12 martie si va fi tot in Montreal . A aratat public la comferinta de presa ghiulul pe care acesta la primit de la federatia IBF in semn de recunostinta pentru ca si-a aparat de 5 ori titlul mondial care in continuare a ramas la marele nostru campion.

Lucian a declarat foarte modest ca de obicei si fara nici o suparare desi a spus ca si-ar fi dorit ca meciul sa fi fost televizat si inromania, dar nu este suparat pentru ca nu sa intamplat pentru ca tara este in vremuri de criza si costul de difuzare a fost mare.

Vreau sa reamintesc sa nu il uitam pe Adrian Diaconu care de asemenea a castigat meciul sau si a avut o revenire mare dupa 2 infrangeri in ultimele doua meciuri si o operatie la cot pe care acesta a suferit-o inainte de meciu !

Una peste alta vreau sa felicit din tot sufletul pe acesti doi mari sportivi si mi-as dori sa ii fi putut spune lui Lucian ca cei care conduc tara ar fi putut sa faca tot posibilul ca acest meci sa fie difuzat, aicea nu este vorba de criza este vorba de nesimtirea celor din parlament si celor care conduc televiziunile fata de marii nostrii campioni care sunt singuri care mai ridica tara asta in fata celorlate tari , pentru ca restul ne duc la sapa de cauciuc ! Referindu-ma chiar si la politiceni, care ne fac mai rau de ras prin coruptie decat tiganii la Paris.

Inca o data Felicitari celor 2 mari boxeri romani si rusine lui Doroftei pentru acuzele continue pentru Lucian !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu