vineri, 9 decembrie 2011

Cascadorie marca Radu Mazăre :

Radu Mazăre a trecut cu maşina prin geamul unui show room auto. Nu vorbim despre un accident, ci despre un spectacol in care actorul principal a fost primarul Constantei. Şi nu putea fi singur in aceasta aventura. A avut la braţ trei blonde focoase.

Edilul s-a arătat extrem de încântat de cascadorie.

"Dacă mai sunt invitat să fac cascadorii fac. Am şi copiloţi. Nu mi-a fost deloc frică, am încredere. La telefon mi-a spus că am eu un geam de zahar, de cascadorie. Când am ajuns aici mi-a zis vezi că e geam adevărat."

După ce şi-a făcut grandioasa intrare, edilul Constanţei s-a fotografiat cu publicul şi a dat autografe.

Sursa: antena3.ro

As putea spune acum ca show room-ul se poate numii de acum de 2 ori show o data show room ,iar a doua oara show de cascadorie :)

15 comentarii:

  1. romautoshop.ro este un magazin online dedicat comercializarii unei game complete de piese auto atat originale cat si after market ocoperind intreaga gama de marci auto aflate in parcul auto national. Constructia magazinului online precum si echipa profesionista care va sta la dispozitie va ajuta sa identificati si sa comandati exact produsele de care aveti nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Baiatul asta este actor, primar, jucator, traficant, gagicar....n-ai vazut asa ceva :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact :)) le face pe toate , dar mai are timp si sa fie primar. Oricum tot respectu pentru ce face in Constanta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci mi se pare foarte amuzant personajul. Nu simpatizez cu vreun partid politic dar mi-a placut ce a facut in campanie cand i-a dat pe aia afara din primarie ca ii cereau avizu de amplasare a unor corturi .

    RăspundețiȘtergere
  5. Mazare e foarte tare! Il apreciez mult pe omul asta, pentru ca nu prea-i place gargara si in Constanta a facut o gramada de chestii in oras.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am inteles niciodata de ce are o gramada de fetiscane pe langa el...

    RăspundețiȘtergere
  7. E foarte simplu de ce are o gramada de femei langa el, pentru ca e un barbat plin de bani. Nu i-ar fi greu sa isi faca o firma de modeling si sa isi cheme angajatele cand are nevoie de ele la actiune de genul celei de al voturile de anul trecut.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi se pare cam urata ideea cu femeile din jurul lui!

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari pentru blog.

    Simple sau tunate masinile sunt o nevoie. Cu ceva ani in urma earau un moft.
    Masinile sunt bijuterii ale barbatilor. Femeile cumpara bratari, cercei de milioane de lei, noi barbati ne delectam cu ceva piese, leduri si alte nimicuri.


    Mult noroc in toate.

    RăspundețiȘtergere