sâmbătă, 30 mai 2009

Chevrolet Dragracing 14 iunie 2009 Satu Mare


Chevrolet DragRacing nu doar fanaticilor auto le va oferi satisfacţie. Cei care se vor prezenta pe Aeroportul Satu Mare, pe lângă concursul autoturismelor cu mii de cai putere, vor putea savura multe alte programe automobilistice, respectiv o diversitate de programe pentru femei şi copii. Organizatorii vor amenaja un spatiu special femeilor si copiilor care-si insotesc tatăl, prietenul respectiv soţul la eveniment.In cadrul aceluiaşi eveniment spectatorii vor putea face cunostinta cu noul model Chevrolet.
De asemenea in premieră evenimentul va beneficia de moderare bilingvă, română respectiv maghiară, cu ajutorul binecunoscuţilor Ovidiu Matioc, respectiv celebrul Frenky din cel mai cunoscut reality show a tarii vecine. Cei doi vor garanta o atmosferă inedită.Evenimentele din anii precedenţi, respectiv organizarea programelor de divertisment, ne permit estimarea numărului vizitatorilor in ziua evenimentului, ceea ce este un număr considerabil, referindu-ne aici la de mii de oameni, atât români, maghiari cât şi din alte ţări. Evenimentul este un prilej deosebit organizatorilor şi partenerilor pentru a se deschide in fata publicului larg prin diverse prezentări si lansări.Organizarea va fi de top, pentru asta s-a lucrat din greu la toate capitolele.

Orarul de desfasurare :

- Ora incepere inscrieri : 8:30
- Ora terminare inscrieri : 13:00
- De la ora 9:00 verificari tehnice ale masinilor de concurs
- Ora incepere concurs : 10:00
- Ora terminare concurs : 18:00
- Festivitate premiere : 18:30 – 19:00
- Ora terminare eveniment : 19:00

Cronometrarea se va face cu un sistem profesional dedicat, in sistem Pro Tree, cu tichet de timp pt fiecare concurent imediat dupa fiecare cursa, cu panouri mari de afisaj.

La data de 14 iunie, Aeroportul din Satu Mare va găzdui cel mai mare eveniment automobilistic din istoria judetului . Evenimentele din categoria auto din ultimii doi ani,respectiv tuning showurile de excepţie, au beneficiat de un succes deosebit. De aceea, AutoSportClub Satu Mare impreună cu echipa DragRacing Ungaria, organizatorul Campionatului Maghiar de Accelerare, membru regional al reţelei King of Europe doresc realizarea celui de-al treilea eveniment automobilistic la data de 14 iunie pe Aeroportul sătmărean. Anul acesta evenimentul se intituleaza Chevrolet DragRacing , Partenerul principal este Chevrolet West Satu Mare şi se va desfăşura sub egida Consiliului Judeţean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu