marți, 9 decembrie 2008

Din pacate DA :(

Se pare ca statul roman isi face de cap si isi bate joc in ultimul hal de romani ! Astazi daca ati incercat si voi sa va platiti taxa de poloare la masina adusa de dincolo poate ati observat problema ca deja au marit-o fara sa treaca prin vot la guvern ! Votul trebuia sa aiba loc in data de 15 al acestei luni, va avea loc dar nu conteaza daca se abroba , ei deja au marit taxa ! am intalnit astazi un caz care in loc de 11.000 RON a trebit sa plateasca 22.000 EURO , pai fratele meu cum poti sa pui asemenea taxa omu a dat mai putin pe masina decat pe taxa daduse 19.000 Euro si ii pune taxa de 23 asta e o adevarata batjocora , o sa vedeti romani cu tot mai multe masini inmatriculate in strainatate si Romania va pierde si taxele care le lua pana acuma ptr ca asha chiar nu se mai poate ! Ma intreb cum pot jegosii astia sa ne umiliasca in asha fel si tot noi i-am votat chiar este posibil asa ceva ? Este o nesimtire indescriptibila fata de romanii care ii aduc la putere , ei te voteaza si tu iti bati joc de ei ! Nu este de acceptat asa ceva ! hai sa facem ceva in cazul asta dati si voi ceva idei ! Eu mi-am dat o parare si alaltaieri poate este buna !

4 comentarii:

  1. Una dintre cele mai mari tepe, insa sincer sa fiu sunt de acord cu aceasta taxa, de ce ? pentru ca doar asa mai putem scapa de toate jafurile de masini aduse de afara si luate drept bune in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  2. adi frate scapi de jafuri dar romanu nu are bni sa isi ia masina noua si faina nu ? Deci isi ia una mai veche si faina ... restu tarilor d c nu au aceste taxe ? numa Romania noastra

    RăspundețiȘtergere
  3. Adauga fereastra webroll in blogul tau pentru a te trece in ea.Copiaza codul si da-i paste unde vrei.

    RăspundețiȘtergere
  4. se pare ca cei care au platit taxa de 3 ori mai scumpa in aceste zile isi vor recupera banii de la stat, astazi s-a facut declaratia de presa, insa nu acelasi lucru se va intampla si cu cei care inmatriculeaza amsinile de pe data de 15 ale lunii.

    RăspundețiȘtergere