marți, 7 octombrie 2008

Evenimente tuning

Vreau sa stiu orice eveniment tuning de prin Romania !

Un comentariu:

  1. Drift şi tuning auto, la Craiova
    Eveniment - 11-12 octombrie 2008

    „Craiova Motor Show“, un spectacol de tuning şi drift, s-a desfăşurat în weekend la ştrandul Hanul Doctorului din Craiova, Gazeta de Sud fiind partener media al evenimentului. Sunet de motoare turate şi evacuări sport, scrâşnete şi fum de cauciucuri, derapaje controlate, show de tuning audio, fete şi maşini „fierbinţi“, motociclete, muzică şi distracţie.
    Aşa se poate rezuma evenimentul „Craiova Motor Show“ din weekend-ul 11-12 octombrie, organizat de ştrandul Hanul Doctorului, cu nume sonore printre participanţi: Gabriel Onofrei şi echipa GTT Racing din Braşov, clubul Anonymus Motorsport, motocicliştii de la Kamikaze Raiders şi mulţi alţii.
    În ceea ce priveşte maşinile expuse, cei care au plătit biletul de intrare în valoare de cinci lei au putut admira câteva automobile întâlnite mai rar pe străzile Craiovei: Nissan 350Z, un Porsche modificat de service-ul şi atelierul de tuning al lui Onofrei, un Corvette C5, mai multe Toyota Celica.
    Printre participanţi s-a regăsit şi craioveanul Iustin Covei, cunoscut în comunitatea pasionaţilor de automobile din Bănie, dar şi pentru „tamponările“ ocazionale cu legea.

    RăspundețiȘtergere