sâmbătă, 16 octombrie 2010

Stire noua si interesanta!!

Mie sincer mi se pare o stire interesanta poate ca voua nu ! Sincer nu am vrut sa va obosesc cu alte chestii mai putin interesante si aceasta mi sa parut una destul de buna ! Si mai exact Tata  % JLR!

 Jaguar Land Rover CEO Ralf Speth a declacart ca nu mai intentioneaza sa inchida nici una din fabricile sale  din Anglia (avand 3 fabrici in Anglia) dupa ce a ajuns la o intelegere cu sindicatele, compania va lua o "mare cotitura" in afacerile sale. Deoarece anul trecut producatorul Tata anuntase fuzionarea a 2 fabrici JLR din anglia deoarece  scazuse cifra de afaceri la peste 60% din vanzari .

Acum Speth a anuntat deja reangajarea a 1.500 de oameni la fabrica din Halewood pentru a ajuta la productia noului SUV produs de JRL Range Rover Evoque care se va lansa vara viitoare .





Tata a declarat vineri că vânzările JLR au crescut cu 16 la sută în septembrie la 19,528 de vehicule şi au crescut cu 40 la suta la 112,287 de la începutul anului fiscal în aprilie. 

Cei de la Tata au declarat ca vor investi in urmatorii ani mult mai multi bani in fabricile JRL.

Tata a cumparat Jaguar Land Rover de la Ford, în iunie 2008 pentru aproximativ 2.3 miliarde dolari.

In conformitate cu termenii acordului incheiat intre companie şi sindicatele, muncitorii vor primi o majorare de 5% sută în noiembrie si o creştere de cel puţin 3 procente anul viitor. Noii angajaţi din industria prelucrătoare va incepe la rate mai mici şi mai mici a lua primele schimburi, a declarat compania.

Stiere furnizata de autonews !

La mai mare si bine faceti ca ati crescut angajarile si sa continuati sa faceti asta dar si in Romania! Avis la cei de la Dacia la care le cresc vanzarile dar ei dau afara oamenii !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu