miercuri, 15 decembrie 2010

Sfat de iarna

A inceput ninsoarea, dezghetul/inghetul fenomenul care nu place de loc oricarui sofer! Ce sa mai povestesc de dezapezirea masinii care o dezapezesti dupa o ora daca stationezi. Precum la noi in Romania nu se obisnuieste de catre autoritati sa curete drumurile trebuie sa fim foarte prudenti la tot ce misca in jurul nostru chiar si pe trotuare deoarece uni pietoni sunt inculti ca, nu o masina nu se mai poate oprii la fel de repede ca si in zilele frumoase de vara, din cauza autoritatilor pe care "Au fost prinsi pe nepregatite" ca de obicei! Parerea mea este sa nu va lasati stergatoarele ori ridicate ori sa puneti ceva intre ele si parbriz pentru a nu vi le distruge, sa lasati masina pornita fara a pleca de pe loc cel putin 5min daca nu chiar mai bine (presupunand ca deja ati adaugat antigelul cu cel putin 1 luna inainte), mai ales daca ai motor Diesel, sa aveti pentru orice eventualitate o lopatica si nisip la voi, mai ales cei cu tractiune spate ar fi recomandat sa va urcati in portbagaj 2 saci de nisip unul pe o parte, iar cel de-al doilea pe cealalta parte pentru ca masina sa aibe aderentamai buna pe spate acesta nu va mai aluneca asa usor si asa tare! Nu va apropiati la fel de mult ca si vara de masina din fata, pastrati o distanta mai mare(5m) si nu va opriti in panta !
Aceste fiind spuse ATENTIE MARE LA DRUM !!!!!

7 comentarii:

 1. Comunicat de presa


  Societatea CALOR srl solicita pe aceasta cale Primariei Municipiului Bucuresti oprirea imediata a lucrarilor de constructie a unei parcari subterane la Cimitirul de la Universitate. Solicitam incetarea profanarii mormintelor, iar in cazul in care unele ramasite pamantesti (moaste, oseminte, obiecte religioase sau alte articole apartinand celor decedati,etc- adica "scheleti" pe limba lui Sorin Oprescu) au fost déjà excavate de acolo, sa fie readuse exact in aceleasi pozitii initiale in cel mai scurt timp posibil.

  Societatea CALOR srl il convoaca in acest sens pe domnul primar Sorin Oprescu la sediul societatii SC CALOR srl situat pe strada Progresului 30-40 pe data de 16 decembrie 2010 la ora 12.00 GMT (asta in cazul in care nu vom fi demolati pana atunci pe baza HCGMB-urilor aprobate de CGMB).

  In cazul in care veti da curs solicitarilor noastre noi va sustinem cu calor (caldura in limba romana, tradus din latina)!

  Mai mult decat atat, societatea SC CALOR srl declara ca este dispusa sa plateasca toate cheltuielile amenajarii cimitirului (in acest sens intentionam sa suportam integral costurile pentru elaborarea PUZ CIMITIR UNIVERSITATE, sa cumparam cruci de marmura de la societatea vecina si "pretina", etc - dar solicitam ca acestea sa fie facute in regie proprie pentru ca altfel, pe bani publici, costurile ar putea ajunge pana la Cer).

  Pacea fie asupra celor decedati si care in aceste momente isi vad din Cer ramasitele pamantesti profanate!

  DUMNEZEU E MARE !

  Bogdan Popescu

  RăspundețiȘtergere
 2. si cand credeam ca am scapat de ninsoare....

  RăspundețiȘtergere
 3. Cu totii cred ca am fost precauti si tot am patit-o cel putin o data. Am un prieten in care a intrat cineva-n el si-a avut o grija...

  RăspundețiȘtergere
 4. De abia ce daduse ninsoare si eram in masina, m-am gandit inainte sa plec sa am grija mare. Aluneca si a iesit unu si cand am pus frana am intrat intr-o duba... Morala: Degeaba esti atent, ca nu stii de unde vine...

  RăspundețiȘtergere